Kandidaat

G. Hazeleger

Nr. 02 op de kandidatenlijst


"De buitendorpen van Ede zijn net zo belangrijk als Ede zelf!"

Fractievoorzitter

G. HazelegerStuur een e-mail naar G. Hazeleger.


06 - 23 22 24 86

Bel G. Hazeleger via dit nummer.


Hallo mag ik me even voorstellen: Gabrielle Hazeleger-Demmers, getrouwd met Yvette en moeder van 2 kinderen (Noa en Milan).

In mijn dagelijkse leven ben ik werkzaam op Het Nationale Park De Hoge Veluwe als medewerker bezoekersmanagement. Dit werk doe ik met veel plezier.

Winkelen en genieten van het leven heb ik hoog op mijn hobby lijstje staan. Maar in mijn vrije tijd volleybal en tennis ik ook erg graag, beide in competitievorm. Want ik mag graag een uitdaging aangaan in het leven.

Vandaar ook mijn politieke interesse. Sinds 4 jaar raadslid van GemeenteBelangen Ede waar ik ook graag veel van mijn tijd aan besteed. Stukken lezen is belangrijk als raadslid maar gewoon onder de mensen zijn is iets wat ik vele malen liever doe. Je hoort dan ook werkelijk wat er leeft onder de mensen, want ik ben absoluut een mensen mens.

De afgelopen 4 jaar heb ik onder andere sport, verkeer, afval onderwijs in mijn portefeuille gehad. Mooie en interessante onderwerpen waarbij sport iets totaal anders is dan afvalbeleid maar beide even interessant om je mee bezig te houden. Waar het omgaat is een beleid of product neerleggen die het breedst gedragen wordt binnen de gemeente Ede.

De komende 4 jaar hoop ik mij weer te mogen inzetten voor de Gemeente Ede want er valt nog steeds veel te doen binnen onze gemeente. Want GemeenteBelangen Ede staat voor alles wat de Gemeente Ede leuker maakt. Heb je vragen mail of bel me gewoon en dan doen we samen even ergens in Ede een kopje koffie.