Kandidaat

J. Verhoeff

Nr. 05 op de kandidatenlijst


"In mijn rol als raadslid heb ik veel inwoners kunnen helpen, heel graag ben ik de komende vier jaar weer uw volksvertegenwoordiger!"

Raadslid

J. VerhoeffStuur een e-mail naar J. Verhoeff.


06 - 12 68 69 42

Bel J. Verhoeff via dit nummer.


Mijn naam is Jet Verhoeff, ik woon in Bennekom en ik ben heel trots op onze mooie gemeente Ede.

Om niet alleen vanaf de zijlijn toe te kijken, maar echt iets voor Ede te kunnen betekenen, ben ik in 1999 lid geworden van GemeenteBelangen. ‘Lekker lokaal’ is mijn motto en daar horen korte lijntjes bij. Sinds 2006 ben ik gemeenteraadslid en ik doe dit met heel veel passie en plezier. Inwoners kunnen altijd contact met me opnemen.

Mensen weten vaak niet hoe binnen te komen bij de gemeente: lang is de toegankelijkheid niet optimaal geweest. In mijn rol als raadslid heb ik veel inwoners kunnen helpen en de weg gewezen binnen het gemeentehuis. De gemeente is een dienstverlenend bedrijf, ze verleent diensten aan haar inwoners en heeft gastheerschap steeds hoger in het vaandel staan.

Tijdens mijn twaalf jaar ervaring als raadslid heb ik gemerkt dat er in “gemeenteland” veel aan het veranderen is. Ambtenaren kijken steeds meer naar hoe ze het voor inwoners en bedrijven wél voor elkaar kunnen krijgen en wat daar dan voor nodig is. Als raadslid let ik goed op signalen van inwoners en zet deze uit daar waar nodig.

Als raadslid ben ik een schakel tussen inwoners en gemeentelijke overheid. Inwoners weten mij te vinden en ik vind het fijn om iets voor ze te betekenen. Ede is gegroeid van klein “heidedorp” naar een gemeente met ruim 113.000 inwoners. Er wonen kleurrijke mensen met ieder hun eigen cultuur. Ik wil géén onderscheid maken in cultuur, milieu en religie, maar verwacht wel méér respect, begrip en tolerantie voor elkaar. Ik wil ervoor zorgen dat mensen zich veilig en welkom voelen in Ede.

De gemeente Ede staat sinds 2015 in de top 10 van Gouden Gemeenten in Nederland. GemeenteBelangen is een voorstander van maatwerk. Ede betrekt bewoners op een positieve manier bij de veranderingen op het gebied van hulp, ondersteuning en begeleiding. Samen met u wil ik graag aan die veranderingen meewerken.

Heel graag ben ik de komende vier jaar weer uw volksvertegenwoordiger!

Vriendelijke groet,
Jet Verhoeff

1e woordvoerder van:
Werkgelegenheid/Werk en Participatie
Werkkracht
Arbeidsmarkt
Regio FoodValley
Jeugdzorg
Gezondheidszorg
Maatschappelijk vastgoed
Onderwijs
Welzijn en Wijkaanpak

Personalia

Naam: Jet Verhoeff
Geboren: 3 juni 1951
Adres: Van Wijnbergenstraat 10
6721 TJ Bennekom
Functie: Raadslid gemeente Ede fractie GemeenteBelangen
Mobiel: 06-12686942
Mail: jet.verhoeff@ede.nl