Ardin van Emmerik

Ik ben Ardin van Emmerik, een 23-jarige pabostudent en geboren en getogen in het prachtige Ede. Ik hou dan ook met heel mijn hart van onze prachtige gemeente. Ede is namelijk een plek waarin alle voorzieningen van een stad zijn, maar toch ook de rust, ruimte en mentaliteit van een dorp.


Wat mij betreft is het belangrijk dat wij dit karakter waarborgen. We moeten ons door blijven ontwikkelen, maar niet ons dorpshart verliezen.
In Ede als ook in onze buitendorpen is het belangrijk om goed verbonden met elkaar te zijn. Dit gebeurt onder andere door middel van betrokkenheid bij een sportvereniging. Maar ook goede horecagelegenheden in een mooi en gezellig centrum zorgen ervoor dat wij, na een dag hard werken, elkaar kunnen blijven ontmoeten.


Ik heb mij aangesloten bij GemeenteBelangen Ede omdat ik ervan overtuigd ben dat politiek dicht bij de burger moet staan. Bij GemeenteBelangen Ede hebben wij geen landelijke agenda die in onze nek mee hijgt, maar kunnen wij oprecht luisteren naar wat onze inwoners nodig hebben. Op deze manier willen wij de stem van de mensen in onze gemeente recht aan doen en de politiek betrokken houden bij de burger.