Céline Hazeleger

“Een betere wereld begint… lokaal!”

Ik ben Céline Hazeleger, 24 jaar oud en geboren en getogen in het mooie Otterlo.

Naast mijn Masterstudie Internationale Betrekkingen houd ik mij met verschillende dingen bezig waar ik veel energie uit haal – mijn lijsttrekkerschap bij deze mooie lokale partij is daar een van.

Ik vind het ontzettend leuk om midden in de samenleving te staan en draag graag mijn steentje bij om een groot of klein verschil te kunnen maken in het dagelijks leven van mensen. Momenteel doe ik dit naast lijsttrekker als bestuurslid van het damesvoetbal bij de voetbalvereniging S.V. Otterlo. Daarnaast ben ik seniorenmaatje bij eenzame ouderen en werk ik voor een project voor de toekomst van Europa aan jeugdparticipatie.


Via GemeenteBelangen Ede wil ik graag de stem van de jongeren in de gemeente vertegenwoordigen en hen enthousiast maken over de gemeentepolitiek - elke stem telt!

Daarnaast ben ik sportliefhebber en vind ik dit een belangrijk punt op de agenda: sport draagt bij aan de sociale ontwikkeling en welzijn van zowel jong als oud. Ook geniet ik graag van een gezellige avond op het plein in Ede of in de 3ster in Otterlo.

Tot slot vind ik het van groot belang dat er naast jongeren ook meer vrouwen deelnemen aan de politiek. Voor mij is dit een perfect moment om daad bij woord te voegen. Lets go!

Ik ga graag met je in gesprek. Stuur mij een berichtje of bel.
Céline Hazeleger