Gerdo Hazelhekke

Gerdo Hazelhekke

Geboren op 28 februari 1950 in Utrecht. Op 2-jarige leeftijd naar Ede verhuisd, er m'n (té langdurige!) schooljaren doorgebracht en nagenoeg altijd blijven wonen.

De keren dat ik Ede voor even heb verlaten was omdat ik bij NEC in Nijmegen verplicht was er te wonen. In mijn eerste periode bij FC Wageningen woonde ik ook 'n jaartje (van de 3 jaar die ik daar speelde) bij onze zuiderburen.
Tijdens de jaren dat ik voor De Graafschap (3), later weer bij FC Wageningen (3) en Go Ahead Eagles (1) speelde, woonde ik weer "gewoon in Ede" en reed dagelijks op en neer.

Ook was ik in die periode (1972 t/m 1993) verbonden aan m'n winkeltjes in sportartikelen: Sportshop GH inmiddels SportTed geheten.

Daarna zijn Jeanne en ik met ons 1e (toen nog) succesvolle bedrijf in relatiegeschenken begonnen.
We verkochten dit in 2013, maarrrrr: sedert 3 jaar zijn we Hazelhekke Promotions opgestart omdat we merkten dat we genoeg tijd, kwaliteit, kennis en netwerk hadden en nog hebben om onze ouwe (en uiteraard: nieuwe) klanten te helpen.
 

Mijn persoonlijke paradepaardje:

Naast het feit dat sporten gezond is, zorgt voor betere prestaties op school en overgewicht bestrijdt, verzorgt de sport in clubverband ook een maatschappelijk samenhang; mede door de vele vrijwilligers die erbij betrokken zijn.

Sporten in Ede kan worden verbonden met onderwijs, cultuur, verbondenheid, eerstelijnsgezondheidszorg, welzijn en de wijk. 

Sportverenigingen vervullen een sociaal maatschappelijke taak en dienen op dat punt meer erkenning te krijgen.
Sport levert meer op dan alleen een gezond lichaam; het zorgt voor gezondheid, sociale cohesie en draagt bij aan de persoonlijke ontwikkeling van kinderen en volwassenen.
We staan absoluut voor het stimuleren van sporten voor mensen met een beperking en dit integreren in de bestaande verenigingen.

Meer bewegen voor ouderen: stimuleren en faciliteren. 

Bovenstaande doelen kun je bereiken door bijvoorbeeld leefstijlcoaches in te schakelen en aan te sluiten bij landelijke gezonde-voeding-initiatieven.

Sportservice Ede moet zich blijvend kunnen inzetten voor begeleiding en ondersteuning van verenigingen.


Topsportbad Enka-terrein faciliteren.

Toptalenten met behulp van een waarderingspremie de kans bieden te excelleren in hun sport.
Dit geldt overigens ook op het gebied van kunst en cultuur.

Het aantrekken van grootschalige en eigentijdse top- en breedtesportevenementen is hiervoor van groot belang en zet de gemeente breder op de kaart.

Er moeten meer (met een rot woord:) vandalismebestendige bewegingstoestellen in de openbare ruimte komen.

De openluchtzwembaden Bosbad in Lunteren en de Vrije Slag in Bennekom moeten ook in de toekomst open blijven.

Uiteraard is er nog veel meer waar we met ons enthousiaste GemeenteBelangen Ede-team voor staan.
Ik mag mezelf als het langstzittende lid (sedert 1958) en oud bestuurslid kwalificeren. Dat geeft "veul" inzicht en kennis van onze mooie gemeente!

Wilt u meer weten, schroom niet me te contacten: ik ben er voor u.