Jacky van de Pol van Holland

VAN EEN GOED EDE EEN GEWELDIG EDE MAKEN DAT IS MIJN MISSIE!

Ede is een fantastische plek om te wonen. Ruim 48 jaar geleden ben ik hier geboren en nog steeds woon ik er, samen met mijn man en 2 volwassen kinderen, met veel plezier.

Al jaren zet ik mij in om van Ede centrum weer een levendig, gezellig en aantrekkelijk centrum te maken. Eerst als ondernemer, en later als Straatmanager en Evenementenmanager voor de Stichting Binnenstadsmanagement Ede.

Als ‘linking pin’ tussen de lokale ondernemers en de gemeente hoorde ik ontzettend veel verhalen direct van de bron. Nog steeds loop ik dagelijks langs ondernemers om op de hoogte te blijven van wat er speelt.

Ik hou niet van stilzitten en zit altijd vol ideeën. Daarom heb ik mij aangesloten bij Gemeentebelangen Ede.
Zo wil ik het verschil maken voor bewoners en ondernemers in onze gemeente, maar ook bijdragen aan de toekomst van Ede. Bijdragen een nog betere woon- en werkomgeving. Dit door o.a. mee te denken over het realiseren van meer starterswoningen voor onze kinderen.

Voor mij zijn onderwijs, gezondheidszorg en ouderenzorg ook erg belangrijke speerpunten en met name de jeugdhulpverlening.
Dankzij mijn jarenlange werkervaring in de jeugdzorg/ kinderpsychiatrie én mijn persoonlijke ervaringen in de zorg kan ik hier over meepraten.

Maar nog belangrijker dan meepraten vind ik goed luisteren: naar de mensen die het betreft en naar de professionals die dag in dag uit bezig zijn met hun vak. Ik hoor graag ervaringen uit "het veld", biedt mensen een luisterend oor en geef ze het gevoel dat zij gehoord worden.

Wij hebben al een mooi en goed Ede. Ik hoop dat ik, namens GemeenteBelangen Ede, mag bijdragen om er een geweldig Ede van te maken!