Jarno van de Pol

Mijn naam is Jarno van de Pol en ben 22 jaar. Ik ben opgegroeid op een boerderij in (Meu-) Lunteren, maar woon nu in Ede. Na mijn opleiding ben ik gaan werken als bedrijfsvoertuigentechnicus bij Ginaf (Later overgenomen door Bakker bedrijfswagens) in Ederveen. Sinds 1,5 jaar ben ik de nieuwe coureur van de oudste racetruck van Europa, de "Ome Wout". Deze hobby is mij met de paplepel ingegeven. Mijn beide opa's hebben deze racetruck ooit aangeschaft met een aantal vrienden. Nadat mijn opa na 38 jaar stopte met racen heb ik het stuur overgenomen.

Sinds een aantal jaren ga ik als monteur mee naar de Dakar Rally, met Team de Rooij. Het sleutelen aan de truck, onder soms barre omstandigheden en met weinig slaap, is wat ik leuk vindt.

Ik ben met GemeenteBelangen Ede in aanraking gekomen door mijn moeder. Het is als jongere leuk om mee te denken over zaken die te maken hebben met mijn woon- en werkomgeving. Als jongen van 22 kom ik regelmatig in lokale kroegen, heb ik veel vrienden in de buitengebieden en kan ik aardig meepraten over wat er leeft onder de jeugd.

Op dit moment zijn mijn vriendin en ik op zoek naar woonruimte in Ede. Helaas wil dit, net als voor veel starters, niet echt lukken. Hopelijk kan de gemeente zorgen dat wij, hier geboren en getogen, voorrang krijgen op betaalbare (nieuwe) woningen.