Jet Verhoeff

Mijn naam is Jet Verhoeff. Ik woon sinds 1992 in de gemeente Ede.

Mijn drijfveer is ‘niet alleen vanaf de zijlijn toe kijken’, om écht iets te kunnen betekenen moet je zelf actie ondernemen. 

Ik ben een lokaal mens en ik vind een lokale partij belangrijk in de gemeente waar je woont. Vandaar dat ik mij aangesloten heb bij GemeenteBelangen Ede. Dé lokale partij in de gemeente Ede die vanaf 1966 mee bestuurt. Belangen die spelen in de gemeente aanpakken, het liefst zo snel mogelijk. Luisteren naar inwoners en horen wat er speelt. Je snuit laten zien in Ede en alle mooie buitendorpen. Een schakel zijn tussen gemeentelijke overheid en inwoners. De gemeente is een dienstverlenend bedrijf en hoort diensten te verlenen aan haar inwoners. Gastheerschap is en blijft een groot goed in onze gemeente. Ambtenaren gaan steeds meer kijken naar hoe krijgen we het wel voor elkaar, wat is daar voor nodig. 

Het is mooi geweest voor mij, na 22 jaar in Edese politiek stop ik na 16 maart 2022. 

Dank GemeenteBelangen Ede dat ik zoveel jaren jullie raadslid mocht zijn. 

En dank jullie wel aan iedereen die op mij gestemd heeft, ik vond het een eer en voorrecht om  jullie stem in de lokale politiek te zijn!

Als een van de lijstduwers hoop ik op nog meer zetels voor GemeenteBelangen Ede. Mijn motto: stem lokaal stem GemeenteBelangen Ede immers “Uw stem telt mee bij GBE!”.

 

Vriendelijke groet,
 
Jet Verhoeff
Raadslid gemeente Ede
Fractie GemeenteBelangen Ede
06-12686942