Nicole van Hattum

Mijn naam is Nicole van Hattum, geboren en getogen in het mooie Bennekom, waar ik samen met mijn vriend en onze meidentweeling van 10 jaar, nog steeds graag woon. Ik ben een kleine zelfstandige en heb net mijn studie afgerond als professional organizer waar ik de komende tijd meer mee wil gaan doen. Opgegroeid in het verenigingsleven bij VV Bennekom leerde ik dat het werken voor en met mensen het leukste is dat er is.
 
Na een aantal jaren bestuurslid te zijn geweest van de dorpsraad Bennekom wil ik graag wat gaan betekenen voor alle mensen in onze mooie gemeente. GemeenteBelangen Ede is daarin de partij voor mij. 
 
Wij zijn niet verbonden aan een landelijke partij en hebben daarom alle vrijheid om de inwoners van de gemeente zo veel mogelijk overal in te betrekken. Ik kom graag in contact en in gesprek met de mensen zodat je beter weet wat er speelt. 
 
Voor ons staat de mening van de inwoners te allen tijde voorop.

Een lokale partij vertegenwoordigt niet alleen maar de mening van een bepaalde klasse of ideologische groep, zoals het geval is bij landelijke partijen, maar vertegenwoordigt juist de gehele gemeenschap. Dit is goed te zien aan de mensen binnen onze eigen partij, ze hebben zowel een linkse als rechtse achtergrond, zijn jong en oud, hoger en lager opgeleid… ook dáár zit onze kracht! 
 
Bel me dus gerust wanneer u vragen of opmerkingen heeft over iets wat in onze gemeente speelt, ik sta altijd open voor een goed gesprek.