Paul Bremer

Mijn naam is Paul Bremer, 55 jaar, getrouwd met Natalie en vader van Casper (25 jaar) en Max( 16 jaar). Van beroep ben ik Specialist Werktuigbouwkunde bij het grootste adviesbureau van Nederland Arcadis. Ik hou mij daar o.a. bezig met het ontwerp van afvalwaterzuiveringen, afvalwaterpompstations en poldergemalen waarmee we het in Nederland droog houden.

Voetbal is mijn passie. In een ver verleden heb ik op een hoog niveau gevoetbald. Toen de benen niet meer wilden ben ik trainer geworden. Begonnen als jeugdtrainer bij DTS Ede en thans hoofdtrainer bij KSV Fortissimo. Daarnaast stap ik nog met enige regelmaat op de mountainbike om over de prachtig aangelegde tracks rondom Ede te razen.

Sport, horeca en evenementen in Ede draag ik een warm hart toe. Voor mijn eigen generatie belangrijk maar vooral voor onze jeugd zeer belangrijk. Sport voor de lichamelijke gezondheid en horeca en evenementen voor de geestelijke gezondheid. Een prima uitlaatklep voor jong en oud dus. Hier zet ik mij, namens GemeenteBelangen Ede, graag voor in.