Richard van Vloten

Graag stel ik me even voor!
 
Mijn naam is Richard van Vloten (50 jaar) en ben geboren en getogen in Den Haag. Sinds 2000 woon ik in het mooie Ede en door sport ben ik in deze regio terecht gekomen. Mijn partner is Henriët en samen hebben wij een zoon (Quinten).
 
In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en ben Sales Manager bij Hera Life Overlijdensrisicoverzekering en tevens Manager van ons zusterbedrijf Secundus service providing; https://www.linkedin.com/in/richard-van-vloten-41395515/
Daarnaast voor het 4e seizoen trainer/coach van DVO/Accountor in Bennekom. Korfbal is dan ook echt mijn passie! Ik heb zelf jarenlang op het hoogste niveau gespeeld en inmiddels al 16 jaar actief als trainer/coach.
 
Sport is dan ook een belangrijk onderdeel in ons gezin en daar is ons leven dan ook grotendeels op ingericht. Verder vind ik op zijn tijd met vrienden gezellig borrelen erg leuk of heerlijk een hapje eten. Gezien mijn roots is de Indische/Indonesische keuken wel 1 van mijn favorieten.
 
Beweging en vitaliteit is in deze tijd erg belangrijk, Zeker bij onze jeugd die toch steeds vaker afleiding heeft op andere gebieden en beweging niet een vanzelfsprekendheid is. ik zou graag zien dat het aantal uren op de scholen wordt uitgebreid om meer te sporten en dus meer gezonde en fitte kinderen. Niet alleen fysiek goed, maar zeker ook mentaal.
 
Het zal u dus niet verbazen dat ik me graag, namens GemeenteBelangen Ede, inzet om de gemeente Ede een vitale, gezonde en fitte gemeente te laten zijn. Een plek waar voor iedereen ruimte is, ongeacht de leeftijd, om te kunnen bewegen en sporten!